26 Maj 2010

Har varit en mycket mysig dag för våran del.  vaknade av att madde ringde, vad kan klockan ha varit. 10 kanske!  Då ville hon ha med mig till tomelilla till bo ohlsson. och javisst ville jag det så det var bara till att hoppa upp ur sängen och klä på sig, inom 15 min var hon här och hämta mig. det blev lite shopping där inne till William, lite sommarkläder. Efter det åkte vi hem till Madde och gick en 20 minuters runda med hennes hund. Riktigt avslappnande. Älskar att vara ute och gå i skogen! Därefter körde vi ner & hämtade William på dagis, och åkte hem till mig. Vi satt ute o gräsmattan i solen och åt glass och bara mööös!  Vid 5 tiden bestämde vi oss för att köra in till veberöd och äta. William och kötbullar med mos, jag och madde delade på en pizza. Så nu är man ganska så mätt. När jag är med madde då äter vi bara massa skit hela tiden. HAHAH, you gotta love it! Imorgon är det utvecklings samtal med Williams mentor, sen åker han med sin pappa hem och jag är ledig denna helgen. Imorgon är det även träning, vilket jag längtat efter. Träning är det bästa som finns när man har det jobbigt, tycker jag iallafall , man kommer från allting och tänker på i mitt fall bara fotboll.Nu ska jag slänga mig i sängen och se å¨lite SEX AND THE CITY, mitt favorit program!  SEEYA..25 Maj 2010

har varit en lugn dag med lite pluggande. Snart kommer madde hit och hämtar mig, vi ska ut till karups nygård där Williams dagis befinner sig. Vi ska ha grillkväll med barnen och dem ska även underhålla oss föräldrar lite! Tråkigt det har varit så blåsigt och regnit idag när dem varit där ute hela dagen.  Så det blir ingen träning för mig ikväll. Trist men sant men vad gör man inte för sitt barn. 

Vad händer till helgen? Dansgalan kanske? Beslutsångest, Elin gör allt för att få med mig på lördagen, men jag är mer taggad på fredagen. För båda dagarna blir det 300 kronor, tycker det är lite dyrt om man nu inte alls har kul :/ ÅH vad jobbigt det ska vara. Nu ska jag gå och städa lite och lyssna på musik, det bästa som finns. För snart kommer madde & hämtar mig.

Jag är så glad över att jag har fått ett friskt barn, sitter och läser på många bloggar där barnen har sjukdomar och inte kommer finnas vid liv länge till. Det är så jävla hemskt. Jag mår riktigt dåligt när jag läser om dem.  Barn borde inte få drabbas av sånt. Barn är det bästa som finns på jorden. Jag skänker en tanke till alla er där ute med barn som har olika sjukdomar och diganoser.


jag älskar dig William Rosén, <311 Maj 2010

Tack för att du finns här gumman, & tack för en underbar kväll! :)


11 Maj 2010
Mitt älskade underverk, Jag älskar dig! <3
1 Maj 2010

ett bra tag sedan jag skrev här, ajajaj! lovade sist att jag skulle börja skriva mer. Men jag har faktiskt ett liv jag också. Veckan har varit ganska stressig, har jätte mycket i skolan nu innan man går på sommarlov, vilket ska bli riktigt skönt. Har varit valborg i helgen, Wille åkte till sin pappa i torsdag så då åkte jag och tittade på mitt lag när de spelade match mot skurup. De förlorade med 5-2, PINSAMT. Skurup ligger sist jag menar hur dåliga är vi, men vi hade faktiskt 3 av våra bästa backar borta, FAKTISKT. Valborg i fredags vilket är väldigt överskattat. Bryr mig inte alls om det längre. Alla bara sypper sig fulla. läste i tidningen idag att flera 14 - 15 åringar som fick åka till sjukhuset osv. En pappa som hittade sin dotter i skogen. Jag menar, vad tänker de små liven med. Dem kan inte ha mycket vett i sin hjärna.  Första gången jag drack ordentligt var när jag var 17. Det tycker jag är lagom, inte när man är 14 år. man är för fan fortfarande bara barnet då.  Nog om det, Valborg tillbringade jag med min favorit. Tack för en jätte mysig dag. Idag har jag sovit hela dagen sen umgåtts med min älskade mamma och syskon. Nu är man med favoriten igen. Kommer bli en bra kväll detta med. Imorgon ska jag se på innebandy match. Kommer bli en rätt chill dag, sen på kvällen kommer min älskling hem. ''

Nu ska jag se på film så ni får ha en underbar lördagkväll för det tänker jag ha!


LOVE YOU, <3

RSS 2.0