15 Mars 2010

I LOVE THIS SONG!"    (:     
'Cause I miss you, body and soul so strong that it takes my breath away
And I breathe you into my heart and pray for the strength to stand today
'Cause I love you, whether it's wrong or right
And though I can't be with you tonight
You know my heart is by your side


15 Mars 2010

Halvvägs in i Mars nu också. Vart tar tiden vägen! Hade prov i skolan idag kan ju säga att det gick sådär på det. Så går det när man tränar på fel saker.  Men det är så typiskt mig!  Helgen har varit lite sisådär. Fredaqen var jag bara hemma och tog det lugnt, samma lördag. Söndag umgicks jag med patricia vi tittade på innebandymatch. Sen efter matchen kom marcus och hämtade oss, sen åt jag och Patricia pizza, riktigt jävla god var den!  Sen skulle hon hem och jag skulle till Ystad. Tack för en underbar dag gumman, du finns alltid där för en. Sen idag vaknade man vid 9 tiden, men stack inte till skolan förrän halv 11 för vi hade igen lektion på morgonen. Sen hade vi Matte sen Engelska prov sen sluta vi! GUUTT.. nu händer absolut ingenting, tänkte plugga lite sen kommer nog madde vi ska se film & äta oss tjocka! /   Imorgon är en ny dag med nya möjligheter.. "..du bör verkligen se över vad du förlorar innan du fokuserar på vad du vinner.."kraam!

13 Mars 2010

lördag & jag mår inte alls bra. Är inte sugen på någonting idag! Är riktigt trött på din stil nu, du kan inte göra som du vill alltid! Det är inte dig det handlar om bara hela tiden!

I want you to know
It doesn't matter where we take this road
Someone's gotta go

godnatt!"

11 Mars 2010

har varit en hektisk dag, haha nej det har dte verkligen inte. har bara legat hela dagen. Jag har heller inte skrivit på ett tag mycket dålig stil av mig. men ska börja skärpa mig igen. helgen var kanon som sagt, och veckan har varit lite mindre bra. Här kommer lite saker som jag gjort i helgen.

- fredag ; Twinsen fylla 20, utgång i Malmö.
- lördag ; låg jag hemma hela dagen, på kvällen blev det ystad.
- söndag ; blev hämtad i ystad av madde & tullberg, gick på kalas, & umgicks med Malin.


som sagt, det var en kanon helg tillsammans med det folket jag tycker om.  Ikväll blir det bara till att ta det lungt här hemma, är ganska slut i kroppen efter en jobbig vecka.


KRAM!

5 Mars 2010

TWINSEN FYLLER 20 IDAG, så det blir fest hos dem sen utgång i Malmö! (Y) Kommer bli en awesome kväll detta!  Har varit & köpt present till dem, så nu är jag fattis ;O  hahaha.  måste duscha..


Pussshaaj <3

4 Mars 2010

Looking in the sky, i can se your face, and i knew right where i´d fit in. Take me, make me, you know that i´ll always be in love with you right til the end. Sp rather than hold onto a broken dream or just hold onto love. And i could find i way to make it. Don´t hold on too tight. I´ll make it without you tonight.

Äntligen hemma från skolan, eller har varit det ett tag! Nu har även lillen åkt till sin pappa. Och vad ska jag göra? Jo plugga. Någon som vill göra nått? gör allt för att slippa plugga just nu. Har varit en helt underbar dag i skolan idag. Världens godaste mat idag liksom, eller hur Josefine (; HAHA!!  Nu ska jag fixa lite saker sen får vi se vad som händer.

kraaam <3

3 mars 2010

I have a long road ahead of me, it´s cloudy and dark, it´s hard to see. Will i ever get through to the end? Been down this lane so many times before, and i told myself i would do it no more, Now i´m back on the same road again!Idag skulle jag egentligen firat 100 dagars med mina damåår. men eftersom det inte är 100 dagar till studenten för min del så sket jag i det. På fredag blir det 20 års fest för tvillingarna, efteråt blir det utgång i malmö eller öja! Lördagen är inte planerad ännu. Tar dagen som den kommer.. har varit en sjukt bra dag i skolan, bara älskar mina tösser. Vi ska göra en pjäs tillsammans det kommer bli så jävla ball. imorgon är det skolan mellan 8-3 sen hem och fixa. Sen på kvällen blir det nog bio. men har inte riktigt bestämmt mig ännu, Kanske bara blir en filmkväll med mina damåår!   Just nu sitter jag och pluggar, tog en liten paus för att blogga lite grann. Men nu ska jag äta lita maauud. ses & hörs <3


& jag bara saknar dig mer och mer för varje dag, det finns absolut ingen som dig. jag har aldrig kännt såhär..


RSS 2.0