29 Mars 2011


Tomheten jag känner kan man inte sätta ord på.jag provar, en dag, en timme, ett andetag åt gången. Ibland lyckas jag, men idag är det tungt, ofattbart tungt.Jag älskar dig och saknar dig så oerhört mycket Niklas.

 

 

Att förlora någon genom en hastig olycka kan ju som i mitt fall betyda att en person som ena dagen var fullt levande och verklig bara helt plötsligt utan förvarning försvinner. den som aldrig varit med om det kan inte förstå hur det känns att komma hem och se den anhöriges skor och tandborste och veta att dom aldrig kommer att användas igen. Det är obeskrivligt. <3


26 Mars 2011

Snart mars månad slut, stora dagen börjar närma sig för min del.  är riktigt nervös. Hoppas jag fixar det. Jag behöver verklgen det. Idag har varit en lugn dag, hhar hjälpt till här hemma hela dagen. Nu på kvällen har jag varit ute en sväng och gått samtidigt som wille cyklade. Han gör stora  framsteg när det gäller det. Han låtsades dessutom att den var en cross, och då menar jag verkligen det, han skulle ligga ner i svängarna vilke resulterade til att han trillade, hahha. Snacka om söt unge! Nu sitter man med syster yster och snackar. Blir snart sängen för min del. Ska upp med tuppen och se på henne när hon tävlar. Ni får ha en fortsatt trevlig lördag kära vänner..

jag saknar min N. <3


Vad sägs om denna tröjan? :)chillar i fikarummet på verkstaden.shopping på G. ;)en lycklig kille.lite kvinna är där i honom, lite slingor.. :Plite suddig, men från utekvällen med louise. <3Kram.

14 Mars 2011

Mindre än 1 månad kvar nu, snart gäller det!  Nervös till tusen. Har haft en underbar helg, med massa mys och bus. Skriver mer en annan dag, måste skalla kudden nu, tidig morgon på jobb imorgon. Slutar dock tidigt också. Men hade gärna haft sovmorgon. Ha en fortsatt trevlig vecka kära vänner.
saknaden är fortfarande stor. big love <3
kram.

9 Mars 2011

7 månader sen vår ängel lämnade oss, fortfarande så jävla svårt att förstå.. Men trots i denna jobbiga tiden så går saker frammåt för mig. Har varit ute en runda i skogen imorse, har börjat bli lite lat så fick ta mig i kragen. Till helgen händer ej så mycket, vad jag vet! Lördag blir det Melodifestivals tittande med lillen iallafall. Ska bli mysigt. Nu blir det plugg för min del. Ha en fortsatt trevlig onsdagkväll.


MINA GOAD PÅGAR. <3
KRAM.

4 Mars 2011

MOTGÅNG.....

RSS 2.0