30 December 2009

Då är det NYÅR imorgon och ALL IN @ DAHL´S. Kommer bli så riktigt jävla kul imorgon. Idag var man och fixade de sista sakerna i stan med mor, skulle egentligen bara till systemet, men blev 4 tröjor och ett par skor, och ett par super tuffa jeans till lillen! OJDÅ. häromdagen sa jag ju att jag skulle sluta shoppa. Jag tror inte jag kan det. hahaha, men lite måste man få handla.  har varit en SUPER MYSIG kväll för min del. Och nu blir det sängen och se lite tv tror jag.


GODNATTENS, OCH GOTT NYTT JÄVLA ÅR . <3

28 December 2009

EN UNDERBAR KVÄLL (:


28 December 2009

Underbar helg som varit. Helt galen fredag.  Jag , Elin , KK & Linus bestämde oss för att sticka till Tingvalla. Och tur var det. För så jävla kul vi hade. Bästa kvällen på länge! Mötte på mina underbara vänner där också, Rebecka, therese, Pernilla, Patricia.  Riktigt kul var det. Älskar er tösser <3  Lördagen låg jag hela dagen ungefär. HAHAH, har mig själv att skylla tror jag.  Sen söndag var jag med Madeleine på Burlöv Center och Nova Lund med våran prins. Riktigt mysigt hade vi. Tack för en underbar dag älskling.  Och idag måndag har jag inte gjort ett enda skit kan jag tala om för er. Jo jag har varit ute med hunden & duschat , men det var det enda.  Är riktigt trött nu så blirre bingen om 20 min kanske. GOTTGOTT. Imorgon är det Supercrossen i malmoe. Riktigt jävla ball ska det bli. Se bärldens bästa förare köra in MALMÖÖÖ..  (;  Imorgon åker prnisen till sin fader, och är där till söndag. Så jag ska fira nyår med mina underbara vänner. Hemma hos underbaringen Rebecka. Tack för att man får komma gumman. Kommer bli så sjukt skooj. Dagen man aldrig glömmer. Onsdag ska jag in till NOVA och handla ltie saker till nyår. MÅSTEMÅSTE!!

nu ska jag lyssna vidare på musik och njuta av de "vackra" bilderna som kommer in nu..  <33



25 December 2009

då var julafton över för detta året. Bara 1 vecka kvar sen är det 2010.  Helt sjukt vad tiden går fooort! Igår hade vi en supermysig dag/kväll. Vi spenderade den hos mina kusiner. Jätte trevligt när man träaffa hela tjcka släkten. Vi var hemma runt 9 tiden. Oc från det att vi kom hem så satt jag, min syster & min mamma och spelade BUZZ. Svin kul! Vi satt uppe till halv 2. Helt sinnes vad trött jag var sen. HAHAH

Nu ska jag & min syster göra varma mackor och dricka varm choklad. muummss! Bilder från julafton kommer in senare under dageen, orkar inte just nu.

BYEBYE, <3

23 December 2009

Dagen före den stora dagen. mahaha. Imorgon kommer w hem. Och det är julafton. Guuud så mmyyysigt det kommer bli! Längtar ihjäl mig nu.  Jag vill veta vad där är i alla mina paket (A)  Även fast jag inte fått så många..

Idag har jag varit på NOVA LUND med min älskling. Hade super kul. Hittade de sista julklapparna jag behövde handla. Och även en klocka och ett par skor till mig själv (: som jag verkligen behöver.. haha nooot!   Ikväll har vi också klätt julgranen, lite sent men ändå. Vi har en gran nu iallafall. Snart blir det TACO till middag sen bara myys framför tv:en. Vill att det ska bli morgon fort juue!  


KRAAAAAAUUMM , <3

22 December 2009

Det blev ingen gran, de var ssluuuut. Hoppas där finns några i sjöbo imorgon. Ingen jul utan en julgran ;O Helen har även varit och handlat, film & chips. Det kan inte bli bättre. MYYSSS <3

22 December 2009

Blev ingen skola idaag, kändes inte lönt att sticka dit.  Man är bara där sen slutar man! Och då kan man lika gärna bara vara hemma och inte göra något.. haha. Nu har jag ätit frukost och ska strax göra klart ett arbete och lämna in det så man slipper ha det efter en.  Sen ska vi iväg & handla en gran. Bättre sent än aldrig är det väl man säger? ;P 


Tjingeliing sålänge, <3

21 December 2009

Idag var det näst sista dagen i skolan, egentligen var det onödigt att vi ens stack dit. Började halv 10, hade mentors samtal, sen hade vi ingenting förrän vid 12 för då såg vi en film som varade i 2 timmar sen slutade vi. Helt meningslöst alltså. Tog 2 bussen hem, halvvägs hem ringer min kära mormor, hon vill ha med mig ut och handla lite julklappar. Och visst ville jag det, så jag tog bussen direkt dit. Vi åkte först till staffanstorp och käkade på mc donalds, eller vi & vi. det var bara jag som åt ;O sen åkte vi vidare till Nova Lund. Där jag hittade julklapp till både min mamma och min storebror! Handlade även lite till mig själv. Men man kan bara inte låta bli när man är ute och shoppar till andra. hahah!  Vilken dålig bortförklaring jag hade där.. Jag kom hem runt kvart över 6. Då blev det lite mat sen slängde jag mig på sängen och såg film. Jag såg den där NIKO filmen, svinrolig är den. Ni måste se den! 


Helgen har varit kanon. Fredags stack jag till Elins jobb och höll henne sällskap i 5 timmar medans hon jobbade. typ 19.00 - 24.00 , bara för att Helen är så himla snäll. Sedan sov jag hos henne. Lördag gick vi upp halv 10 för vi skulle stå och sälja granar i södra sandby i fucking 3,5 timme. det var riktigt kallt kan jag lova. Men vi lyckades sälja 20 granar. Rekordet har vi också (; Sedan hem och köpa gran till Kent. Därefter hem till Elin och göra sig iordning inför kvällen.  För vi skulle til öja senare på kvällen!

Hemma hos Elin spelade vi lite kort och lyssnade på musik och sen blev vi hämtade av Daniel, David, Erik och Aleks vid halv tolv tiden. Långt om länge var vi i Ystad, men då kommer aleks på att efter hennes kissepaus i Sövestad så hade hon tappat sin telefon när hon trillade när hon skulle in i bilen och detta kom hon på när vi var i YSTAD, så vi vände tillbaka och hittade telefonen precis där hon hade trillat.Öja var ganska kul, inte överdrivet, men helt okej, Vi var hemma kl 4 på natten. Och vi slockande direkt när vi kom hem. Självklart kommer jag sticka dit fler gånger (: Nu blir det sängen och se lite TV..

 

 

& visst, vi fastnade på bild med bruuudar, vilka snyggingar vi är ;)


Aleks & Jag

Aleks & Elin

 

Natti Natti, <3


21 December 2009

3 dagar kvar till julafton, och snart bara 2 dagar kvar. någon dag sen bakade vi pepparkakor och hade det myys!


min GULDKLIMP!




15 December 2009

då har Helen nyss varit ute och sprungit i 30 minuter, nu blir det lite käk och sen ska jag plugga. Har 1 arbete kvar att lämna in. Skriver mer sen för nu är det dax för maaat (:

14 December 2009

Ikväll var William och gick lucia med sitt dagis, supermysigt och jättefint dom sjöng, sen efteråt var det fika med lussebullar och saft (: Här kommer lite bilder från kvällen!











Sen var det dags för fika.











GODNATT , <3

13 December.

Lucia idag, har faktiskt inte varit och tittat på något luciatåg idag. För imorgon så ska min lille William gå lucia på dagis. Ska bli så kul. Hans första lucia på dagis. Han ska vara en pepparkaksgubbe!  Det ska bli mysigt... Ikväll kom även William hem från sin pappa, så vi har gosat och nu sover han såklart..

Igår var jag ute med min älskade HANNAH, fyfan vad kul vi hade. Träffade massa roliga folk. Det räcker att hannah och jag vet vad som hände. hahaha,  Jag kom hem runt halv 5, assssstrött. Slängde mig på sängen & somnade direkt! Imorse vaknade jag halv 1. Och kom på att det var träning halv 2. Så fick skynda mig upp och packa väskan och dra iväg till Veberöd där jag skulle bli hämtad.  Hemma igen runt  4, då jag stack till mormor&morfar och åt middag och vila lite.

Och nu är klockan 11 och denna lilla dam ska slänga sig i sängen och kanske göra lite läxa. HAHAH. så jäkla tradet det är...  Kan det inte bara bli julafton, så det kan bli nyår. Kommer bli fett jävla roligt detta året. Ska ut med mina vänner då, för William firar nyår hos sin pappa eftersom han firade nyår här förra gången. LÄÄNGTA!!!


godnattens, <3


10 December 2009

iIdag har varit en lugn dag, mådde dåligt imorse så stannade hemma från skolan, men ska försöka ta mig dit imorgon och göra provet iaf!  Idag gick William på dagis mellan halv 9 & 3, när han kom hem busade vi lite och lagade mat tillsammans, bara han och jag hemma. Det blev schnitzel eller  hur tusan det stavas och potatismos. Jättegott blev det och william storåt. Men han äter allt och hur mycket som helst vilket är mycket bra. Efter maten tittade vi på julkalendern och öppnade chokladkalendern. Han är så himla mysig på kvällen när man ska se tv och mysa med honom. så himla underbar.

Träningen igår gick skitbra, ska ut och springa en dag i helgen med. Ska börja träna hårt nu så man inte ligger efter sen när allt drar igång igen. Imorgon blir det skolan och göra prov, sen hem och hämta William. Sen kommer hans pappa på eftermiddagen/kvällen och hämtar honom. Han ska vara där tills på söndag. Så det blir kanske lite bio i helgen och bara ta det lungt. Jag passar på när han är hos sin pappa att umgås med mina underbara vänner. Rebecka, Bianca & Josefine, ni gör mina dagar bättre och roligare. Inte en enda tråkig stund med er 3. Ni är bäst helt enkelt!  Tänkte se 2012, någon som har sett den? Är den bra?
Nu ska jag lägga mig på soffan och se lite på mtv, dom gör riktigt sjuka saker på det programmet. HAHA.


Min lilla solstråle!





GODNAATT! <3

9 December 2009

Har nyss varit och tittat när mina syskon tränat lucia! Nu är man äntligen hemma och ska snart lägga william, sen bär det av till träning. Som börjar klockan 8 och slutar halv10 - 10 ;O men skönt att få träna! Nu måste jag sticka. W kallar (:  

PUSS, <3

8 December 2009

Har knappt tid till att sitta här och skriva längre.. Men gör så gott jag kan!  Spenderar hellre tid med William än och sitter vid datorn till ingen nytta.  Idag har jag varit på min praktikplats och hälsat på. Var superkul. Jättesöt, urgullig barn där är. Ska börja där den 11 Januari och vara där i 4 veckor. Ska bli jättekul att få göra något annat än skolarbete som är så jävla tråkigt. Imorgon blir det skolan igen som vanligt, träffa dom bästa tjejerna och göra tråkiga skoluppgifter.  Nä nu ska jag sluta klaga, min underbara son ligger och sover & jag ska också slänga mig sängen. 

MIN UNDERBARA, VACKRASTE SON!
Ganska nytt foto (:


när han var mindre,


GODNATT! <3

5 December 2009

5 december nu ja! Har varit en härlig dag än sålänge. I förmiddags var jag och william ute på en lång promenad, sen sparkade vi lite boll i trädgården. Halv 12 gick vi in för att laga lite mat, blev pasta med pastasås! GOTTGOTT.. Nu sover lillen och jag ska också vila en stund nu tänkte jag. För när han vaknar ska vi åka en runda till min mormor & morfar!   Kanske gå till lekplatsen och busa lite.   




Detta är Williams dagis foto, jättefint fast synd han fick dubbelhaka! men vacker ändå!

 

Och detta är när WILLIAM var 6 månader! <3


Puss. <3

RSS 2.0