090722


090722

Jaha, då har William åkt till k-stad och ska vara där i 2 veckor. Han åkte i söndagkväll. Så i måndags åkte jag till Hannah och sov där tills igår. Riktigt jävla kul har jag haft med dig älskling. Hon kommer kanske hit till mig idag och sover här tills torsdag, Älskar dig Hannah, du är verkligen den bästa vän jag har! 
Igår var det första träningen efter uppehållet, vi hade löptest :O Klarade det galant. Sprang ett halv varv mer än sist vi gjorde det testet. Så det har blivit lite bättre iaf! HAHAH


Idag onsdag fyller ROBIN PALM, min älskade vän 18 år! Stort grattis till dig hjärtat. 

 

090715

Gud vad jag är avis på min kära vän Amanda!  Hos är på RHODOS, hon har varit där i 3 veckor nu och ska vara där 6 veckor till :O :)  Helt galet. Men hon jobbar ju där men ändå. Jag saknar våra tider stumpan, <3

090715

Jag Älskar Dig, <3

090715

Kom nyss in, har varit inne hos grannen och lirat lite fotboll!  Riktigt nice. Ska bli skönt att komma igång igen på tisdag (: Och nu sitter man här med en kall cola och choklad. Riktigt fetto är var jag är! HAHAH.  Imorgon blir det sjöbomarknad. Med Emilie & Evelina i hope. Ska bli kul och träffa er tjejer!  Blir väll bara till att gå och titta och träffa massa massa annat folk.  Alltid lika proppfullt där.  Ska även gå på fredagen, menhar inte bestämmt med vem ännu.  Men imorgon bli det med William och på fredag utan William. Då ska han vara hemma hos sin mormor och mysa istället =)
NÄFAN, nu ska jag nog gå och lägga mig och se en film i min sköna säng. Harregött, <3

090713

Jaha då är klockan redan halv 4.  Snart är denna tråkiga måndag över!   Längtar tills torsdag och fredag!  Då är det sjöbomarknad.. Någon mer som ska ditt kanske??  
Idag gick man upp vid 10 tiden åt frukost och gick en runda med hunden. Riktigt varmt var det ute då. Sen kom mamma och dom hem och då blev det till att slänga massa skit på släpet som dom nyss körde och slängde. Så nu har man inget att göra mer än att sitta här. Tänker på en viss person hela tiden :O  Helt sjukt! <3


Hannah är i åhus och ska stanna där i 1 vecka! Så det blir ingen sjöbomarknad med min bästa vän inte. Fan ta dig Hannah. Jag saknar dig som attan! Kom hem med dig =)  Och klockan 3 inatt kommer min älskade kusin My hem, efter att ha spenderat 2 veckor på cypern :O <3 FUSK!!!
Vill börja träna igen, men har en veckas uppehåll till. Man skulle träna själv under uppehållet. Men det har inte blivit så mycket träning för min del kan jag ju säga er. hehe!! Men den 21 börjar vi igen. Ska bli så jävla skönt!
Ikväll blir det filmtime för mig. Ska se filmen jag hyrde igår som jag aldrig såg!  HAHA.   Den heter Finding Amanda. Någon som sett den kanske ? Är den bra?En bild på Willebusen får avsluta detta inlägget!Ne nu måste jag kila, ska ta och fika lite!   Hörs ;)

090713

...


090713

Jävlar vad tiden går, känns som det var igår det var nyårsafton fan!  Idag har man inte gjort så mycket, har varit ute mest hela dagen. När mamma och familjen kom hem stack vi och hyrde film och handlade pizza med hem. Så det blev en slappekväll!. Och nu sitter man  här bara och ser dum ut. Tänkte faktiskt gå och lägga mig aldelles strax.  Det är inte bra att vara uppe såhär länge.  Här kommer lite vad som hänt under helgen.

Torsdag: Blev det film kväll med Jonas!
Fredag: Var man med elin och träffade 2 vänner till henne, + övernattning hos Elin.Var också och hälasde på hos Iza&Jimmy och lillfisen Filip!
Lördag: Kom Robin hit och checkade film med mig! <3

I veckan har jag ingen aning om vad som händer. Tar dagen som den kommer hade jag tänkt. HAHA.

Tjiiing. <3
RSS 2.0