7 Juli 2010

oboy vilken morgon! William aka busungen vaknade klovkan halv 7 och kom ut och väckte mig. Snabbt som attan gick jag med honom in till sin säng och lade mig bredvid honom så att han skulle somna om, och ja vilket jag också gjorde då. Halv 10 vaknade vi igen av att mormor ringde och ville ha med oss en runda.  Så sa jag visst. varför inte liksom. skönt att komma ut en runda. äckligt varmt här i lägenheten!! hahah. efter dne lilla rundan blev det hem till mamsen och tvätta lite saker som ska med till åhus i helgen.  Sen imorgon blir det att sticka dit igen och packa, för det har jag inte tid med på fredag då det är dags att åka.. Nu är man äntligen tillbaka i viibberöd. Snart kommer min favorit hit. Har saknat dig så riktigt mycket!! Sen ikväll kommer madeleine hit och ser fotboll med mig, myckväll tackar man aldrig nej till.. hehe. Nu blir det städa lite sen gå och möta älskling..   Bilder kommer upp imorgon hade jag tänkt, eller efter jag kommit hem från åhus...
ÅÅÅÅH, VAD JAG SAKNAR DIG <3

1 Juli 2010

Man måste ta ställning till sin egen åsikt. Ingen åsikt är förbjuden att tycka, man måste våga & stå upp för de man tycker och tror på!

Solen går upp väcker världen till liv
I min dröm ligger du tätt intill
Utanför fönstret där rusar det timmar
Här inne tycks tiden stå still
Det känns lite bättre men hjärtat det gråter
Du finns här 24-7
Säg mig finns det nån annan
finns det nån annan nu?1 Juli 2010

En mening med livet:

Det finns inget entydligt svar på den eviga frågan om vad som är mening med livet. Jag tror svaret kan vara så enkelt som "att leva". I vilket tidperspektiv man vill; för stunden, ögonblicket eller för något eller någon. De meningsfulla stunderna kan vara många och en sak vet jag bestämt och det är att de ständigt återkommer. Ofta när man minst anar det. Som kärlek. Stunder av kärlet är mening med livet.

nobody's perfect, but we're perfect for each otherRSS 2.0