091021

Sitter i skolan med de bärbara datororna med rebecka, Josefine & Bianca. Ni är det bästa.. :) Vi slutar 3, men funderar på att ta halv 3 bussen hem med Bianca. För vi har inte haft någon lektion sen halv 12. Vi fick nårga frågor vi skulle gå runt i stan & fråga folk. Vi gick en timme till halv 1 då hade vi hunnit med 7 stycken. Sen gick vi tillbaka hit och sammanställde allt. & nu har man inget att göra. Vill hem & hämta min skatt på dagis.  

Ikväll är det träning för min del. ska bli skit skoj. Vi tränar på konstgräs som jag ÄLSKAR.   Nä nu måste jag stänga ner och jobba vidare..    skriver mer ikväll..


 


                                                                       Puss på er godingar. <3


091016

Nyss ätit taco m. familjen. Strax bär det av till Maauulin för att kika på idol och ha lite myspyyss.   William är ju dock inte här. Men får klara mig tills på söndag då han kommer heeem igen. Nu Måste jag sticka... 


Pussss&Kraaam <3

091014

Är hemma från träning, har nyss ätit och duschat. Men fy så kallt det var att träna. Jag sprang med halsduk på mig hela träningen. Men det var ändå jättekul att få komm igång på konstgräs. Riktigt skönt att spela på. Nu ska jag slänga mig i sängen & läsa lite.  Skolan imorgon ju, så måste upp tidigt. Tråkigt men sant.


William , tack för att du finns här. DU är allt för mig hjärtat. Det finaste som finns här i världen. ALDRIG utan dig gubben. Mamma älskar dig så fruktansvärt mycket. Förllatid vi två!  <3



Goddddnaaatt.. <3

091012

Jag bjuder på en bild på mig... :)


091012

Här kommer lite äldre bilder på finisen.

& här kommer några nya bilder <3




091012

har en sån huvudvärk. Känns som huvudet snart sprängs. Är så trött på allt & alla.  Kan inte var och en bara sköta sig själv och skita i alla andra... Skola imorgon, helgen har gått super förfort.

I fredags åkte vi till Vimmerby vid 1 tiden, när vi kom upp var klockan ungefär 6, och då går vi av bilden och känner kylan slår mot en, vi kollar hur kallt det är och mätaren stod på 2 grader. Jag trodde jag skulle dö så kallt det var där uppe. Tur det finns värme i husvagnen alltså. Riktigt skönt var det sen efter man lagt sig och det var 30 grader varmt i husvagnen... mumsmums.   Lördag var väll inte så lyckad. Niklas hoj gick sönder. och andie blev inte så bra på tävlingen, men blev 2:a totalt i hela sydcupen. Riktigt bra. Niklas blev 11 för att hans hoj gick sönder som sagt. Annras hade han blivit 5. Men ändå super bra för att vara första året Niklas. Lördag kväll åkte vi hem igen, vi stannade på mcdolans i växjö påvägen hem. Riktigt gott efter en hård dag. Vi var hemma rund 22:45. Slängde inte alla saker från husvagen sen skallade jag kudden. Helt färdig var man när man kom hem. Men har ändå varit en rolig helg fast det var SVIIINKAAALLT!!


Idag har inte hänt ett skit. har regnat så har inte kunnat göra så mycket ute. Gick upp runt 9, sen busade vi. sen har vi varit ute en runda u regnet, sen nu ikväll duschade jag & William sen lade han sig vid 7. Men han vaknade nyss så måste gå och titta till honom. Han är förkyld IGEEEN. Så himla jobbigt för honom. Stackars liiiten.  Imorgon är det skolan igen, orkar verkligen inte med läxa. så jävla tråkigt. 




Nä nu skallar jag kudden, GOOODANAAATT.  <33

091006

Äntligen hemma efter en halvtråkig match. Vi förloade med 2-1 men det gjorde inte så mycket eftersom det var B-laget jag spelade med. Ställde upp för dom :) Så nu sitter man här igen, har tråkigt som vanligt. Tänkte slänga mig i sängen nu direkt så jag kommer upp imorgon.  Det var lite tajt imorse. hahah!   Har knappt fått umgås med W idag, så himla tråkigt. :/ får ta igen det imorgon när jag är hemma hela kvällen. Han är det finaste jag har, <3


Till helgen blir det Vimmrtby får våran del ju, kommer säkert bli jätteskoj där uppe. Hoppas på fint väder också. Och bra placeringar för mina kära. Hoppas bara det går bra påvägen dit & hem. Tar nån timme dit ju. Men william brukar vara jätteduktig på att åka långt. bara man stannar lite & äter eller bara stannnar för att  sträcka på benen. Det kommer gå jättebra känner jag på mig =) , nu ska jag slänga mig i sängen,





GODNATT, <33

091005

Några härliga meningar jag gillar...


- Livet är inte de dagar som gått utan de dagar man minns!


- Vi lever dag för dag & vi vet aldrig hur morgon dagen ser ut så därför vill jag bara säga att du är speciell för mig och du har gjort en skillnad i mitt liv. Jag tycker om dig!

091005

Ny veckan idag, men denna otroligt tråkiga måndag är snart slut.  Vaknade runt halv 8, tod bussen halv 9 för började ju inte förrän halv 10. Sen plugga satan i skolan eftersom jag varit sjuk en hel del. Men har nästan tagit igen allt nu. slutade 3, tog halv 4 bussen hem med von skoog. Av i blentarp där jag hämtade William. Blevv hämtad av mormor & morfar där sen åkte vi hem till dom och fikade. Halv 6 kom mamma och hämtade oss efter att hon varit på sjukhuset med niklas. När vi kom hem badade Wille och vi mös framför tv:en sen somnade han halv 8. Sen halv 8 till nu har jag pluggat som bara den. Är nästan klar med alla uppgiter, till och med dom som ska vara klara om några veckor. HAHAHA. Jag är duktig jag.  Och nu sitter man här i sin sköna säng, ska snart krypa ner under täcket & sooovaa.   


Imorgon är det match med b-laget som gäller. Vi a-lags spelare fick lov att vara med eftersom vår serie är slut redan. Så hoppas på vinst imorgon (: haha, kanske något mål från min del med!   Till helgen blir dett att åka till Vimmerby med HELA familjen.  Kommer nog bli en kanonhelg det. Längtar redan.


William du är mammas hjärta, du betyder allt för mig.


Nu somnar jag snart. Godnatt & Sovgott snyggingar.. <33

091004

Jaha, då har man äntligen fått hem sin lilla stjärna, fått i sig en kycklingsallad & packat upp sina väskor. Det blev både en lyckad och en mindre lyckad helg.


Helgen: Vi åkte vid 3 tiden i fredags till svampabanan. Där vi satte upp tältet till husvagnen osv. På kvällen där sen åt vi pizza & tog det lugnt bara. Gick upp runt 9 på lördagen, riktigt skönt med sovmorgon. Gick ut och tittade på niklas när han tränade & när de körde rallycross. Sen på eftermiddagen började det blåsa som satan, och dom gick in på raidon att med att det skulle bli "storm". Och vi tänkte inte mer på det och sen på kvällen började det blåsa ännu mer, så vi fick sätta upp stormlinnor för alla tält höll på att blåsa iväg. ;O heltr sinnes vad det blåste.  Jag gick och la mig runt 10 men kunde inte somna för hela husvagnen gungade som tusan. Upp klockan 8 söndagmorgon för man skulle ut och se niklas träna igen var även en runda ute på bilbanan & tittade på folkrace, sen runt halv 11 tiden kom min mormor & morfar och hämtade mig för jag skulle spela match.  Och den matchen behöver vi inte prata om, uselmatch om jag säger så. Vi torska med 5-1. Men det gick knappt att spela pågrund av blåsten!



En mycket bra låt jag rekomenderar nu..
Sexy Chick - David Guetta feat. Akon ( Sexy Bitch Clean Version )



Nu ska jag  snart slänga mig i sängen, skoolaa imorgon så upp klockan 7 ;O  Börjar 9 och slutar kvart i 3. Helt okej tid. Men kunde varit bättre. haha, Imorgon blir det bara skola sen hem och mysa med min underbara sötnos. För sen på tisdag ska jag spela match med b-laget. var dum nog & ställde upp. Men det blir säkert kanonkuul det med. Men godnatt & sovgott alla godingar <33




Jag avslutar inlägget med en bild på min goding. <3



091002

Då var det äntligen freedaag, jag älskar helg.  Som sagt så åkte W till sin far igår så är lite ledig. Igår var det även träning för min del. Det gick åt helvete kan jag säga direkt. Så jäkla tråkig träning. Nu sitter man här. har nyss varit & handlat lite till helgen. Ska snart bege oss till svampabanan i tomelilla där vi ska spendera hela helgen med husvagnen. Hoppas verkligen det blir bra väder nu. Så man slipper att dra på sig en massa extra kläder osv! Och sen hoppas jag på en bra placering för min bror. Ska jävlar i det heja fram dig din skit. (:     

Jag har nästan packat klart allt. har fått packa 3 väskor :O Låter mycket men det är inte så mycket. Först en väska med vanliga kläder osv. Sen en väska med mina fotbolls saker som jag ska ha till söndag för det är det match som gäller. får se om vi får kvala upp till div 2 :) Hoppashoppas. Sen en liten väska med mina böcker i. tänkte göra lite läxa mellan heaten också..  Men nu ska jag packa helt klart gför vi sticker klockan 3!    Ni får ha det super. Så skriver jag på söndagkväll igen.


detta är en lite äldre bild på min skönhet. När han fylla 1 (:


Pusss& Kram. <3

091001

JAHA, då var det ny månad igen! Snart julafton för fan.. Lillen ligger och sover för han har feber och är förkylder. Så jag tänkte städa undan lite här hemma. Sen kommer hans pappa & hämtar honom runt 6 tiden. Kommer sakna dig baby, <3 du är mammas allt. Sen ska jag på träning, taggad som satan. nä nu måste jag kila, måste städa. Vi hörs ikväll.

RSS 2.0